LingoPix Svenska – varaslähtö ruotsin kieleen
 
 
LingoPix Svenska on ainutlaatuinen suomalainen oppimispeli, jonka avulla vasta-alkaja oppii vierasta kieltä kuin äidinkielen oppija. Hän rakentelee mielenkiintoisia kuvia kuuntelemalla tarkkaan, mitä syntyperäinen opastaja sanoo, ja seuraa hetken kuluttua luontevasti ruotsinkielisiä ohjeita. Itse hän ei tästä ylläty – vain vanhemmat ja opettajat. Aikuisten hämmästys onkin osa LingoPixin palkitsevuutta!
 
 
LingoPix Svenskan keskeinen tavoite on uusien vieraan kielen omaksumista tukevien oppimisratkaisujen tuominen mahdollisimman monen ulottuville mahdollisimman varhain. Sen avulla pyritään saamaan toisen kielen kanssa työskentely mukaan siihen elämän vaiheeseen, jossa samat tarinat jaksavat innostaa kerta toisensa jälkeen, ja sanojen ja ilmaisujen toistelu tuottaa iloa.
 
 
  LingoPix Svenska on oppimisympäristö, jossa lapsi pääsee luontevaan kontaktiin ruotsin kielen kanssa. Hän tekee hyvin lapsen maailmaan istuvia asioita, ja tapahtumien kulku perustuu hänen omaan toimintaansa.  
   
 
Omaksumalla kuulemaansa kieltä ja reagoimalla siihen lapsi voi loihtia esiin mielenkiintoisia kuvia. Hän tekee samanlaisia asioita kuin äidinkielen omaksumisen yhteydessä. Tärkeät aikuiset voivat olla hyvin mukana, sillä mitään esitietoja ei tarvita.
 
 
 
LingoPix Svenska toimii sekä tabletilla että tietokoneella. Luokassa ohjelmaa voi käyttää myös älytaulun kanssa oppilaiden opastamiseen.
 
 
   
Tutustu ohjeeseen
Kokeile ohjelmaa