LingoPix - varaslähtö vieraaseen kieleen
 
 
LingoPix on ainutlaatuinen suomalainen oppimispeli, jonka avulla vasta-alkaja asettuu äidinkielen oppijan asemaan myös vieraankielen kohdalla. Hän rakentelee mielenkiintoisia kuvia kuuntelemalla tarkkaan mitä syntyperäinen opastaja sanoo ja seuraa hetken kuluttua luontevasti englanninkielisiä ohjeita. Itse hän ei tästä ylläty - vain vanhemmat ja opettajat. Aikuisten hämmästys on osa LingoPixin palkitsevuutta.
 
 
LingoPixin keskeinen tavoite on uusien vieraan kielen omaksumista tukevien oppimisratkaisujen tuominen mahdollisimman monen ulottuville mahdollisimman varhain. Sen avulla pyritään saamaan toisen kielen kanssa työskentely mukaan siihen elämän vaiheeseen, jossa samat tarinat jaksavat innostaa kerta toisensa jälkeen, ja sanojen ja ilmaisujen toistelu tuottaa iloa.
 
 
  LingoPix on oppimisympäristö, jossa lapsi pääsee luontevaan kontaktiin vieraan kielen kanssa. Hän tekee hyvin lapsen maailmaan istuvia asioita ja tapahtumien kulku perustuu hänen omaan toimintaansa.  
   
 
Omaksumalla kuulemaansa kieltä ja reagoimalla siihen, lapsi voi loihtia esiin mielenkiintoisia kuvia. Hän tekee samanlaisia asioita kuin äidinkielen omaksumisen yhteydessä. Tärkeät aikuiset voivat olla hyvin mukana, sillä mitään esitietoja ei tarvita.
 
 
 
   
Tutustu LingoPix-ohjelmaan kokeilemalla