LingoPro Svenska
digitaalinen kielivalmentaja palveluksessasi
 
 
Ruotsin kieli on monen suomalaisen kompastuskivi niin työelämässä kuin sitä edeltävissä opinnoissa. LingoPro Svenska -ohjelma tarjoaa ruotsin kielen tueksi henkilökohtaisen kielivalmentajan, joka opastaa käyttämään kieltä luontevasti erilaisissa työelämän vuorovaikutustilanteissa. Ohjelma on kattava paketti niin yleisruotsia kuin erityisesti työelämässä tarvittavaa sanastoa, ja se on suunnattu erityisesti kielen perusteet hallitseville käyttäjille, jotka haluavat kiillottaa ruostunutta kielitaitoaan.
 
 
 
Itsenäiseen harjoitteluun tai vaikkapa käänteisopetukseen

 

LingoPro Svenska soveltuu erinomaisesti itsenäiseen opiskeluun. Ruotsia äidinkielenään puhuvalta valmentajalta saat neuvoja milloin ja missä vain: kun valmistaudut pitämään palaverin töissä vieraalla kielellä, kirjoitat ulkomaiselle yhteistyökumppanille sähköpostia, tai kun olet juuri selvinnyt täpärästi kompastelevasta puhelinkeskustelusta vieraalla kielellä. Interaktiivisten tehtävien ja toiston ansiosta sisällön omaksuminen on huomattavasti tehokkaampaa kuin perinteisessä luokkahuonetilanteessa.
 
Ohjelmasta on hyötyä myös oppilaitoksissa. Oppimispolkujen tehtäväformaatit tukevat mainiosti esimerkiksi käänteisoppimista, jossa roolit kääntyvät ja oppilaat opettavatkin toisiaan. LingoPro Svenska toimii tällöin opetettavan tiedon lähteenä. Sisällön omaksumisesta tulee entistä tehokkaampaa, kun asioita joutuu selittämään jollekulle toiselle.
 
 
Monipuolista harjoittelua oppimispolulla
 
LingoPro Svenska -ohjelman kielivalmentaja opastaa yli 70 erilaisessa työelämän kielenkäyttötilanteessa, ja ohjelmaa voi hyödyntää useilla eri tavoilla. Oppiminen kuitenkin edellyttää aina keskittynyttä työskentelyä kieliaineksen kanssa, ja siksi jokaiseen LingoPro-opetuskeskusteluun liittyy oppimispolku, joka kohdistaa käyttäjän huomion oppimisen kohteena oleviin sanoihin ja fraaseihin.
 

 
Jokaiseen aihepiiriin kuuluu lisäksi neljä koko aiheen kattavaa kertaustehtävää, jotka tarjoavat lisäharjoitusta, kun olet käynyt aihepiirin kokonaan läpi.
 
LingoPro Svenskan opetuskeskustelut kattavat työelämän keskeiset viestintätilanteet. Katso, mistä aiheista ohjelman kielivalmentaja kertoo.
   
Näistä kysymyksistä keskustellaan
Tutustu sanastoon
Kokeile ohjelmaa