LingoPro Suomi valmentaa maahanmuuttajaa työelämän vuorovaikutustilanteisiin
 
 
”Vaikka olen asunut Suomessa jo kymmenen vuotta ja käytän suomea päivittäin työssäni, LingoPro Suomessa oli minulle paljon opittavaa.”
- Ashna Jabar
 
 
 
Itsenäiseen harjoitteluun tai vaikkapa käänteisopetukseen

 

LingoPro Suomea voi hyödyntää esimerkiksi itsenäiseen opiskeluun ja käänteisoppimiseen. Ohjelmaa voi käyttää milloin vain ja missä vain, jolloin sillä on helppo harjoitella itsenäisesti juuri silloin kun haluaa. Interaktiivisten tehtävien ja oma-aloitteisen toiston avulla sisällön omaksuminen on huomattavasti tehokkaampaa kuin perinteisessä oppimistilanteessa tai päntätessä kirjoista.
 
Oppimispolkujen tehtäväformaatit tukevat mainiosti myös käänteisoppimista, jossa roolit käännetään nurinpäin. LingoPro Suomi toimii tiedon lähteenä ja oppilaat pääsevät opettamaan toisiaan. Näin sisällön omaksumisesta tulee entistä tehokkaampaa, kun asioita joutuu selittämään jollekin toiselle.
 
 
Oppimispolku juurruttaa
 
LingoPro Suomi -ohjelmaa voi käyttää monella tavalla. Syntyperäisen opettajan opastus yli 120 pulmatilanteeseen on muutaman napautuksen takana. Oppiminen kuitenkin edellyttää keskittynyttä työskentelyä kieliaineksen kanssa. Siksi jokaiseen opetuskeskusteluun liittyy oppimispolku, joka kohdistaa käyttäjän huomion siihen, miten asiat sanottiin.
 

 
Pelimäistä kertailua
 
Kun olet käynyt yhden aihealueen kaikki oppimispolut läpi, voit kerrata oppimaasi kertaustehtävien avulla. Jokaiseen alueeseen kuuluu viisi koko aiheen kattavaa kertaustehtävää. Kieliaines on pilkottu pienempiin osiin, sanoihin ja sanapareihin, jotta siihen on helpompi päästä käsiksi. Tehtävissä kiinnitetään merkitysten ja ääntämisen lisäksi huomiota sanojen taivutukseen ja sanajärjestykseen.
   
Näistä kysymyksistä keskustellaan
Tutustu sanastoon
Kokeile ohjelmaa