LingoPro English
digitaalinen kielivalmentaja palveluksessasi
 
 
 
Englantia osataan Suomessa yleensä hyvin, mutta sanaston hallinassa ja idiomaattisessa kielenkäytössä on useimmilla silti parantamisen varaa. LingoPro English -ohjelma tarjoaa avuksi henkilökohtaisen kielivalmentajan, joka opastaa käyttämään englantia luontevasti erilaisissa työelämän vuorovaikutustilanteissa.
 
 
 
Itsenäiseen harjoitteluun tai vaikkapa käänteisopetukseen

 

LingoPro English soveltuu erinomaisesti itsenäiseen opiskeluun. Englantia äidinkielenään puhuvalta valmentajalta saat neuvoja milloin ja missä vain: kun valmistaudut pitämään palaverin töissä vieraalla kielellä, kirjoitat ulkomaiselle yhteistyökumppanille sähköpostia, tai kun olet juuri selvinnyt täpärästi kompastelevasta puhelinkeskustelusta vieraalla kielellä. Interaktiivisten tehtävien ja toiston ansiosta sisällön omaksuminen on huomattavasti tehokkaampaa kuin perinteisessä luokkahuonetilanteessa.
 
Ohjelmasta on hyötyä myös oppilaitoksissa. Oppimispolkujen tehtäväformaatit tukevat mainiosti esimerkiksi käänteisoppimista, jossa roolit kääntyvät ja oppilaat opettavatkin toisiaan. LingoPro English toimii tällöin opetettavan tiedon lähteenä. Sisällön omaksumisesta tulee entistä tehokkaampaa, kun asioita joutuu selittämään jollekulle toiselle.
 
 
Monipuolista harjoittelua oppimispolulla
 
LingoPro English -ohjelman kielivalmentaja opastaa yli 70 erilaisessa työelämän kielenkäyttötilanteessa, ja ohjelmaa voi hyödyntää useilla eri tavoilla. Oppiminen kuitenkin edellyttää aina keskittynyttä työskentelyä kieliaineksen kanssa, ja siksi jokaiseen LingoPro-opetuskeskusteluun liittyy oppimispolku, joka kohdistaa käyttäjän huomion oppimisen kohteena oleviin sanoihin ja fraaseihin.
 

 
 
Jokaiseen aihepiiriin kuuluu lisäksi neljä koko aiheen kattavaa kertaustehtävää, jotka tarjoavat lisäharjoitusta, kun olet käynyt aihepiirin kokonaan läpi.
 
LingoPro Englishin opetuskeskustelut kattavat työelämän keskeiset viestintätilanteet. Katso, mistä aiheista ohjelman kielivalmentaja kertoo.
   
Näistä kysymyksistä keskustellaan
Tutustu sanastoon
Kokeile ohjelmaa