Lazonby – An English Village
 
Tietokoneen ruudulta avautuva kielimatka englantilaiseen idylliin - edullinen ja tehokas.
 
 
” Lingonetin kielenopetusohjelman avulla olen kartuttanut englannin taitoani tehokkaammin ja monipuolisemmin kuin lukuisilla aikaisemmin käymilläni aikuisopistojen kursseilla. Opettajien englantia kyllä opimme ymmärtämään, mutta ongelma tuleekin silloin, kun matkustamme Englantiin ja meidän pitäsi ymmärtää tavallisen kadunmiehen puhumaa englantia. Haastatteluissa esiintyvien puhekielisten idiomien merkitykset esitetään selkeästi. Fraasiverbejä harjoitetaan ohjelman avulla myös tehokkaasti.
Tietokoneella kielen opiskelu Lingonetin ohjelmalla onkin yllättävän helppoa myös tällaiselle vanhemmalle ja vähemmän kokeneelle tietokoneen käyttäjälle. ”
 
Aikuisopiskelija, 58 vuotta
 

 

T u t u s t u   m a i s e m i i n

 

 

Englanti on satojen pienten kaupunkien ja kyläyhteisöjen maa. Virtuaalisella kiertokävelyllä pääset tutustumaan näistä yhteen: cumbrialaiseen Lazonbyn kylään Luoteis-Englannissa.

 

Kielikävelyllä eivät oppaan repliikit valu hukkaan; hiiren napautuksella ne voi kuunnella tarvittaessa uudelleen ja lukea myös tekstinä.
 

 

Syntyperäinen opastaja on kuin oma kotiopettaja  
Oppaana toimii kohdekieltä äidinkielenään puhuvan kertojan ääni – kokonaisin lausein, tietokoneen kärsivällisyydellä, ja niin monta kertaa kuin on tarve.
 

H a a s t a t t e l e   k y l ä n   a s u k k a i t a

Kuule englannin kieltä aidoimmillaan, kun Lazonbyn asukkaat kertovat heille tärkeistä asioista, omin sanoin ja harjoittelematta. Voit edetä henkilöstä toiseen tai syventyä yhteen aiheeseen kerrallaan. Jos arkinen kieli tuntuu aluksi kuitenkin liian vaativalta, ohjelma tarjoaa myös oppimista helpottavaa tukimateriaalia.

Ohjelmassa kuljetaan syntyperäisen oppaan mukana ja tutustutaan paikalliseen elämäntapaan kyläläisten kanssa.

 

 

 

Kuuntelemalla harjoitat kielikorvaa, mutta jos arkinen kieli tuntuu liian vaativalta, voit napauttaa päälle studionauhoituksen.

 

 
Ohjelmassa tapaat 9 kylän asukasta ja haastattelut sivuavat 18 eri aihepiiriä.

 

Lazonby-ohjelma hyödyntää noin 2795 sanan perussanastoa. 83 % sanoista kuuluu 3000 yleisimmän englannin kielen sanan joukkoon, loput 17 % ovat harvinaisempia. Toiston ansiosta 2795 sanaa esiintyy yhteensä yli 5400 kertaa noin 14800:ssä eri äänijaksossa.

 

Klikkaa tästä tarkastellaksesi sanastoa
 
 

 
Itsenäiseen opiskeluun missä ja milloin haluat  
Tehtäviä voi tehdä milloin ja missä tahansa, ja niin monta kertaa kuin haluaa. Ohjelman helppokäyttöisyys ja ohjeiden selkeys tekee itsenäisestä opiskelusta mutkatonta.
 
   
Kokeile demoa